James Tour – pledoarie pentru Creator

James Tour este cercetător în domeniul microparticulelor și nanotehnologiei, profesor la Catedra de Chimie și la Centrul pentru Știința și Tehnologie Microparticulelor din cadrul universității Rice. Deține un doctorat în Chimie organică la Universitatea Purdue și lucrări postdoctorale la Universitatea Standford și Universitatea Wisconsin, și este mereu în avangarda cercetărilor în domeniul molecular. A scris peste 450 de articole de cercetare în domeniul tehnicii și deține 50 brevete în SUA. Puteți citi mai multe despre activitatea lui academică aici.
Mai presus de toate acestea, este un om credincios, căruia descoperirile științifice i-au întărit credința și i-au mărit venerația față de Dumnezeu. El mărturisește: “Am un sentiment de veneraţie în faţa lui Dumnezeu pentru ceea ce a făcut prin creația Sa. Numai un ageamiu, care nu știe nimic despre știință, ar spune că știința îl îndepărtează pe om de credință. Dacă studiezi cu adevărat știința, ea te va duce mai aproape de Dumnezeu“.

This entry was posted in Devotional, Uncategorized and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.