Ucigașul pastorului baptist Vasile Pintican și al soției acestuia a fost prins!

Verighetele celor doi soti ucisi la Sighisoara i-au condus pe anchetatori la cel care a comis dublul asasinat. Acesta s-a dovedit a fi un vecin de-al victimelor, in varsta de 25 de ani, care dupa comiterea crimelor a facut ceva de neimaginat.
Dupa ce i-a ucis pe cei doi soti, criminalul a plecat cu cortul la padure, impreuna cu prietenii ca sa sarbatoreasca 1 mai, de parca nimic nu s-ar fi intamplat.
In urma cu doua saptamani, din casa pastorului baptist au fost furate verighetele si niste bani. Informati de rudele victimelor, oamenii legii au gasit bijuteriile acum, dupa dublul asasinat, la o casa de amanet din oras, unde fusesera lasate tocmai de tanarul de 25 de ani, care semnase chitanta cu propriul nume.
Acesta s-a intors in casa vecinilor lui vineri seara, sa fure alti bani si lucruri de valoare, dar a fost surprins de proprietari. Ca sa nu-l denunte si sa nu il faca de rusine in fata parintilor sai si a apropiatilor, tanarul i-a ucis cu sange rece. Si-a petrecut urmatoarele zile cu prietenii, care probabil habar n-aveau ca stau langa un criminal. La intoarcere, a fost retinut de politisti. Si-a recunoscut faptele si este cercetat pentru omor deosebit de grav, fiind pasibil să stea urmatorii 25 de ani dupa gratii. Vezi mai multe detalii pe http://www.stirileprotv.ro

http://www.stirileprotv.ro/lbin/video_embed.php?media_id=60571421&section=20356&video_section_id=

This entry was posted in Stiri and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.