Patru tineri români au fost arestați pentru tranzacție de Biblii în Indonezia


Noaptea trecută au fost arestaţi în Indonezia patru tineri: Titel Maghiar, cu vârsta de 38 de ani; Ionuţ Maghiar, de 33 de ani; Sergiu Berci, de 35 de ani și Denis Daniel Ross, de 36 de ani. Au fost depistaţi și arestaţi în timp ce făceau o tranzacţie de Biblii în Indonezia, Insula Maluku, în Ambon. Aceștia lucrează împreună ca misionari la The Christian and Missionary Aliance, cu sediul în statul Colorado USA.
Titel Maghiar și Ionuț Maghiar aveau planificat să se căsătorească în luna octombrie. Nunta lui Titel Maghiar este programată pentru 6 octombrie, iar nunta lui Ionuț Maghiar este programată pentru 13 octombrie. Titel și Ionuț s-au născut în Suceava, mama lor fiind din Voitinel, dar locuiau în Cluj. Împreună cu ei au mai fost arestați încă doi tineri care erau din Alba Iulia, dar locuiau tot în Cluj, numele lor fiind Sergiu Berci și Denis Daniel Ross.
Titel Maghiar a mai fost închis în Indonezia patru luni în anul 2009 tot pentru tranzacții de Biblii. Ei fac de mulți ani tranzacții de Biblii, ultima fiind în luna august, în Jakarta, și au reușit. Însă în noaptea dintre 07 septembrie și 08 septembrie 2012 au făcut o tranzacție de Biblii în Indonezia, Insula Maluku, în Ambon și au fost depistați și sunt arestați.
Informația vine din sursă sigură, fiind informați de verișorul lui Titel și Ionuț, pe nume Ionatan Zlibut, care este și el misionar, și cunoaște situația de a fi arestat în Asia sau Africa. Acesta provine din Suceava, iar în prezent locuiește în Colorado USA de la vârsta de 13 ani. El mărturisește că n-a dormit toată noaptea și face apel credincioșilor de pretutindeni SĂ SE ROAGE PENTRU ELIBERAREA LOR!
Sursa: Revista Orizonturi Eterne

This entry was posted in Stiri and tagged , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s