Mitt Romney, invitat la Casa Albă să ia masa cu Obama


Inca o lectie de bun simt pentru politicienii din Romania.
Mitt Romney fostul guvernator al statului Massachusetts a fost invitat să ia masa joi la Casa Albă, cu preşedintele Barack Obama, într-o întâlnire la care presa nu va avea acces. Aceasta va fi prima întrevedere dintre Obama şi Romney, de după alegeri.
Un consilier al lui Romney vede iniţiativa lui Obama ca pe „o invitaţie amabilă din partea preşedintelui” pe care republicanul a acceptat-o cu bucurie, informează Washington Post.
Obama a promis, în noaptea în care a câştigat alegerile în SUA, că intenţionează să aibă o întâlnire cu Romney ca să discute despre modul în care ar putea să colaboreze pentru îmbunătăţirea politicilor în SUA.
În cadrul unei conferinţe de presă, Obama a adăugat că Romney a prezentat în timpul campaniei electorale câteva idei bune pe care doreşte să le supună dezbateri.
Anumite speculaţii media spun că Obama plănuieşte să îi ofere lui Romney un loc în administraţie, cel mai probabil în Departamentul Comerţului. Jay Carney, purtătorul de cuvânt al Casei Albe, a afirmat însă că preşedintele Obama îşi doreşte să aibă doar o “conversaţie utilă” cu fostul său adversar politic, caracterul întâlnirii nefiind unul formal.
Romney pare să fi ieşit din sfera publică după ce a pierdut alegerile din 6 noiembrie, retrăgându-se în ultimele trei săptămâni în casa sa din sudul Californiei, împreună cu familia.

This entry was posted in Stiri and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.