Gânduri despre trezire spirituală (24)

stephen olford Fie că va avea loc în viaţa personală a credincioşilor, fie în biserică, fie pe câmpul de misiune, avem nevoie de trezire. Avem nevoie urgentă de trezire! Avem nevoie disperată de trezire!

Trezirea spirituală este manifestarea gloriei, a puterii şi a binecuvântărilor Fiului lui Dumnezeu printre credincioşii Săi.

Trezirea este, la urma urmei, Cristos Însuşi văzut, simţit, auzit, viu, activ, mişcându-Se în şi prin Trupul Său de pe pământ.

Trezirea nu este ceva emoţional sau extatic, ci este, mai degrabă, invazia cerului care aduce în oameni o reverenţă conştientă față de Dumnezeu.

Te vei ruga: „Trezeşte-mă!” şi-ţi vei deschide apoi întreaga fiinţă pentru Duhul trezirii? Nu da odihnă trupului tău până când nu vei pe deplin umplut cu binecuvântările pe care Dumnezeu abia aşteaptă să le reverse peste fiinţa ta!

Trezirea este acea lucrare stranie şi suverană a lui Dumnezeu prin care Îşi vizitează poporul, restaurându-l, reanimându-l şi odihnindu-l în plinătatea binecuvântărilor Sale.

Când Dumnezeu pătrunde în viaţa unei comunităţi nimic altceva nu mai contează în afară de Persoana Domnului Isus, de gloria Lui şi de Numele Lui – Stephen Olford.

This entry was posted in Trezire spirituala and tagged , , . Bookmark the permalink.

3 Responses to Gânduri despre trezire spirituală (24)

  1. Dani C says:

    ce mare adevar, ma rog Domnului nu doar sa-l intelegem in teorie ci sa-l aplicam in traire! adevarata viata de credinta inseamna trairea adevarurilor imparatiei lui Dumnezeu!

  2. Pingback: Ganduri despre trezire spirituala | Neclintit.com

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.