Ravi Zacharias: Trasați linii drepte în viață, găsiți-vă identitatea în Dumnezeu!

ravi-zacharias Invitat ca vorbitor principal de conducerea Universităţii Liberty la festivitatea de absolvire din data de 10 mai 2013, cunoscutul apologet creştin Ravi Zacharias l-a dat exemplu pe tânărul Daniel şi a spus că oricare dintre tinerii absolvenţi, băieţi şi fete deopotrivă, pot schimba cursul istoriei dacă se pun la dispoziţia lui Dumnezeu şi refuză să se compromită cu tentaţiile strălucitoare pe care le oferă lumea aceasta păcătoasă. „Daniel a ştiut când şi unde trebuie să traseze linii drepte în viaţă, a spus Zacharias, şi asta trebuie să facă fiecare tânăr creştin”.
O primă linie a fost trasă în dreptul poftelor. Daniel s-a autodisciplinat şi nu a cedat în faţa meselor îmbelşugate cu mâncăruri rare şi băuturi fine, puse la dispoziţie de cel mai puternic rege al vremii. Astăzi suveranii marilor imperii pornografice pun la dispoziţia tinerilor „mese îmbelşugate”, însă cei dedicaţi lui Dumnezeu trebuie să le refuze, oricât de tentante ar fi.
Citiţi mai mult pe http://www.christianpost.com/news/ravi-zacharias-to-liberty-univ-graduates-draw-the-right-lines-in-life-find-your-definitions-in-god-97089/

This entry was posted in Stiri and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.