Preşedintele denominaţiei episcopaliene din SUA îl acuză pe apostolul Pavel de bigotism

Schori Katharine Jefferts Schori, preşedintele denominaţiei episcopaliene din SUA, a vorbit de curând în Biserica All Saints Church din Curaçao, Venezuela, despre diversitate. Folosindu-se de episodul din Filipi descris în Fapatele Apostolilor 16, aceasta a afirmat că apostolul Pavel a deposedat-o pe fata stăpânită de un duh de ghicire de „darul ei spiritual”. Apostolul Pavel s-a dovedit bigot şi lipsit de compasiune în acest caz. Dacă s-ar fi pus în locul ei n-ar mai fi procedat la fel. În loc să vadă ceva frumos şi sfânt (!!!) în darul de ghicire al acestei fete, Pavel a distrus ceea ce ar fi contribuit la manifestarea diversităţii darurilor spirituale”, a mai spus aceasta.

De când este ghicitoria dar spiritual? Această femeie episcop nu a citit în VT (Levitic 20:26-27) că vrăjitoria şi ghicitoria sunt urâciuni înaintea Dumnezeului Preasfânt şi nicidecum daruri spirituale?

De când oamenii păcătoşi, limitaţi în înţelegere şi interpretare îşi permit să judece Cuvântul lui Dumnezeu, inspirat de Duhul Sfânt?

Faptul că Dumnezeu i-a izbăvit într-un mod atât de uimitor din închisoarea din Filipi, certifică faptul că au fost închişi pe nedrept şi că eliberarea acelei fete de duhul de ghicire a fost voia Sa.

This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.