Jurnalul unei Biblii

biblia Eu Biblia, Cuvantul lui Dumnezeu, m-am gandit sa notez cele mai deosebite momente din acest an, petrecute cu iubitii mei!

IANUARIE: AM FOST FOARTE OCUPATA. MAJORITATEA MEMBRILOR DIN FAMILIE AU HOTARAT SA MA CITEASCA IN FIECARE ZI IN ACEST AN. AU TRAS DE MINE PRIMELE DOUA SAPTAMANI INTR-O PARTE SI-N ALTA parea SA FIE UN AN INTENS, APROFUNDAND CUVANTUL LUI DUMNEZEU!……APOI,…..M-AU UITAT.

FEBRUARIE: PROPRIETARUL MEU M-A FOLOSIT PENTRU CATEVA MINUTE SAPTAMANA ACEASTA. A AVUT O CONTRAZICERE CU CINEVA SI A CAUTAT CATEVA REFERINTE BIBLICE SA-L CONTRAZICA….!
INTR-O SEARA M-AU CAUTAT SI ADOLESCENTII FAMILIEI (A DOUA ZI AVEAU EXAMENE).

MARTIE: BINE CA A VENIT BUNICUL FAMILIEI IN VIZITA. M-A TINUT APROAPE O ORA IN BRATE IMPARTASIND FAMILIEI DIN SFATURILE MELE. AM SPERAT CA CEI DIN CASA O VOR LUA PE URMELE BATRANULUI SI EU VOI STA DEACUM IN COMPANIA LOR,… CUM AM STAT SI CU BUNICUL,…DAR N-A FOST SA FIE ASA..AM RAMAS MEREU INCHISA SI UITATA.

APRILIE: AM AVUT O ZI FOARTE OCUPATA. PROPRIETARUL MEU A FOST NUMIT “CONDUCATOR” PESTE CEVA SI…..S-A APROPIAT DE MINE CICA !… ORICUM, MA PREGATESC SA MERG PENTRU PRIMA DATA ANUL ACESTA LA BISERICA, DE PASTI…..

MAI: AM CEVA VERDEATA INTRE PAGINILE MELE.
AU APARUT PRIMELE FLORI SI ……..S-AU GANDIT CA AR FI BINE SA PRESEZE CATEVA, M-AU DESCHIS DOAR PENTRU ASTA. TOTI AU MULT DE MUNCA LA LUCRU SI VIN ACASA OBOSITI, TREBUIE SA SE ODIHNEASCA, TREBUIE SA MANACE, TREBUIE SA VADA STIRILE SAU SA MAI VADA CEVA NOU PE INTERNET SI ASTFEL VINE SEARA,… ARUNCA O PRIVIRE SPRE MINE SI CA SA AIBA CONSTIINTA IMPACATA CITESC UN VERSET, DOUA SI SE CULCA…

IUNIE: SUNT RAVASITA. UNA DIN FETELE FAMILIEI SE MARITA,… M-AU ARUNCAT DE COLO-COLO SUB TOATE CELE SI…E CLAR CA II INCURC. EU NU LE SPUN CE MENIU SA ALEAGA, CE FORMATIE SA CANTE, CE COSTUMATIE SA-SI PUNA…

IULIE: M-AU PUS INTR-O GEANTA DE VOYAJ. BAUNIESC CA PLECAM IN VACANTA. AS FI PREFERAT SA RAMAN ACASA DECAT SA ZAC ZILE IN SIR IN GEANTA ACEEA…DE MULTE ORI SE INTREABA CRESTINII DE CE NU INTELEG EI PLANURILE MELE?….CUM SA LE INTELEAGA DACA NU LE CUOSC?!

AUGUST:- SUNT TOT IN GEANTA ABANDONATA,…LUNILE TRECUTE ERAU OBOBSITI DE MUNCA,…ACUM SUNT OBOSITI DE SOMN, DE-ATATA SOARE SI ATATA PLIMBARE,…MA INTEREB CAND AR PUTEA UN CRESTIN SA MA CITEASCA…?

SEPTEMBRIE: DIN NOU ACASA LA LOCUL MEU. IN SFARSIT AM COMPANIE, VREO DOUA CARTI DE DRAGOSTE, CATEVA ROMANE POLITISTE ,…L UNEORI AS VREA SA AM SI EU DIFUZOARE CA SI CELE DE LA COMBINA MUZICALA .CE N-AS DA SA FIU SI EU BAGATA-N SEAMA…,DAR….SUNT DOAR O CARTE,…SI TOTUSI NU O CARTE OARECARE,…SUNT HARTA PE CARE ESTE SCRIS DRUMUL SPRE VESNICII,…SI CEI MAI MULTI CRESTINI NU STIU CUM S-AJUNGA PENTRU CA EU TEBUIE SA LE DESTAINUIESC AUTOSTRADA INTR-ACOLO.

OCTOMBRIE: ASTAZI, M-AU CAUTAT PRIN CASA SI M-AU FOLOSIT. CINEVA DIN FAMILIE A CAZUT LA PAT, BOLNAV. M-AU ASEZAT IN MIJLOCUL MESEI DIN SUFRAGERIE. CRED CA URMEAZA SA VINA PASTORUL IN VIZITA SI VOR VREA SA VADA O MINUNE. DAR EU SPUN MEREU “DACA RAMANETI IN MINE SI DACA RAMAN IN VOI CUVINTELE MELE CERETI ORICE SI VI SE VA DA” INSA CUVINTELE MELE SUNT PUTINI CEI CE LE CUNOSC SI ISI GASESC PLACEREA IN ELE!

NOEMBRIE: MI-AU SCHIMBAT LOCUL PE O MASUTA CA SA MA POATA FOLOSI DOAR IN CAZ DE ALARMA. TOTI PRIN CASA VORBESC DE OBOSEALA DE LA MUNCA, CAUTA CARE MAI DE CARE ODIHNA, HRANA, SAU SE INDELETNICESC CA DE OBICEI CU TELEVIZORUL SAU CU COMPUTERUL, …DAC-AS AVEA SI EU DIFUZOARE SA VORBESC MEREU POATE M-AR BAGA SI PE MINE IN SEAMA ,… DAR EU SUNT SINGURA CARTE PE ACEST PAMANT CARE VORBESTE,… INSA EU VORBESC IN TAINA PRIN SUSUR BLAND, DOAR CELUI CE MA CAUTA CU TOATA INIMA,…INSA PUTINI O FAC!

DECEMBRIE: TOTI SE PREGATESC DE CRACIUN. M-AU INGROPAT SUB BETEALA, HARTIE DE PACHETE SI…..CADOURI…..S-A TERMINAT UN AN IN CARE IUBITII MEI AU VRUT SA MA VADA DOAR OCAZIONAL,…DAR AS VREA CA IUBITII MEI SA INTELEAGA CA NU POT FI CRESTINI FARA CRISTOS SI NICI NU POT FACE PARTE DIN BISERICA FARA BIBLIE!….EI CRED CA MA CUNOSC, PRETIND SA LE VORBESC, IMI CER SA LE VIN IN AJUTOR SAU ISI PUN INTEBAREA DE CE PLANURILE LOR NU SUNT SI PLANURILE MELE,…dar eu va spun:”CINE ISI VA ADANCI PRIVIRILE IN LEGEA DESAVARSITA,….SI VA STARUI IN EA, NU CA UN ASCULTATOR UITUC, CI CA UN IMPLINITOR CU FAPTA, VA FI FERICIT IN LUCRAREA LUI”.

CE AR SCRIE BIBLIA TA DACA AR TREBUI SA SCRIE UN ASTFEL DE JURNAL?

This entry was posted in Devotional and tagged , . Bookmark the permalink.

4 Responses to Jurnalul unei Biblii

  1. Interesant ”jurnal”. Ai cumva sursa?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.